Douceur ♥ & TerQqa

Březen 2008




Hilary out at Starbucks ..

26. března 2008 v 15:55 | adellka |  Hilary Duff
Hilary Duff
Hilary Duff
Hilary Duff
Hilary Duff

Willa Holland ..

26. března 2008 v 15:50 | adellka |  Biographys & interviews
Celé jméno: Willa Joanna Chance Holland
Datum narození: 18.7.1991
Místo narození: Los Angeles, California, USA
  • Její matka je Darnell Gregorio-De Palma.
  • Její nevlastní otec je režisér Briana De Palma.
  • Willa má dvě sestry. Starší se jmenuje Brianna a mladší Piper De Palma.
  • Willa od 7 do 11 let byla přední dětskou americkou modelkou.
  • Nyní její míry jsou 81-64-84 a výška 1,70 m.
  • Dělala modelku např. pro Guess, Gap, Abercombie&Fitch a Ralph Lauren.
  • Willa je jako herečka známá především ze seriálu The O.C., kde hraje sestru Marrisy (Mischa Barton) Kaitlin Cooper.
Filmografie ..
2001 Ordinary Madness .. Young Faye
2004 The Heart Is Deceitful Above All Things .. Milkshake
2005 ''The Comeback'' .. Kalla
2006 Making The Video Game: Scarface - The World Is Yours
Scarface - The World Is Yours
2007 ''The O.C.'' .. Kaitlin Cooper
2008 Chasing 3000 .. Jamie
Middle Of Nowhere .. Taylor
Garden Party .. April
Genova .. Kelly (natáčí se)
willaholland-dot-net_modeling-fashionweek2006sept11-001
willaholland-dot-net_modelingset1-006

Nákupy, večeře a klub ..

25. března 2008 v 21:00 | adellka |  Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Samantha Ronson
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan

Den v parku ..

25. března 2008 v 20:58 | adellka |  Heidi Klum
Heidi Klum
Heidi Klum
Heidi Klum
Heidi Klum
Heidi Klum
Heidi Klum
Heidi Klum

Zpátky v Británii

25. března 2008 v 20:55 | adellka |  Victoria Beckham
Na letišti Heathrow ..
Victoria Beckham
Victoria Beckham
Victoria Beckham
Victoria Beckham
Victoria Beckham

Arriving to Cape Town

25. března 2008 v 20:52 | adellka |  Paris Hilton
Paris Hilton
Paris Hilton
Paris Hilton
Paris Hilton
Paris Hilton

Grammy Awards 2008

24. března 2008 v 19:44 | adellka |  Celebrations & parties
Jaké měly celebrity róby na předávání cen Grammy 2008 ?? Tento rok jasně vedly odstíny modré, žluté, fialové a nechyběla ani nestárnoucí černá barva ..

John Mayer
John Mayer

Petra Němcová
Petra Nemcova

Jay-Z
Jay-Z

Carrie Underwood
Carrie Underwood

Carrie Underwood

Pink
Pink

Chris Brown
Chris Brown

T-Pain
T-Pain

Rihanna
Rihanna

Rihanna

Beyonce Knowles
Beyonce Knowles

Beyonce Knowles

Chris Brown, Fergie
Fergie with Chris Brown

Faith Hill, Tim McGraw
Faith Hill with Tim McGraw

Kelis
Kelis

Taylor Swift
Taylor Swift

Natasha Bedingfield
Natasha Bedingfield

Fergie
Fergie

Brooke Hogan
Brooke Hogan

Melissa Joan Hart
Melissa Joan Hart

Nelly Furtado
Nelly Furtado

Miley Cyrus
Miley Cyrus

Alicia Keys
Alicia Keys

Amy Lee
Amy Lee

Lisa Rinna
Lisa Rinna

Tia Carrere
Tia Carrere

ELLE Style Awadrs 2008

24. března 2008 v 19:18 | adellka |  Celebrations & parties
Kate Hudson
Kate Hudson

Kate Hudson, Stella McCartney
Kate Hudson

Keira Knightley
Keira Knightley

Kylie Minogue
Kylie Minogue

Kylie Minogue

Lilly Allen
Lily Allen

Naomi Campbell
Naomi Campbell

Kelly Brook
Kelly Brook

Pamela a Tommy .. společně

24. března 2008 v 19:09 | adellka |  Other celebs
Pamela Anderson a Tommy Lee strávili VELIKONOCE společně s jejich syny Brandonem a Dylanem ..
Pamela Anderson
Tommy Lee
Pamela Anderson with Tommy Lee
Pamela Anderson

Miley's Easter Weekend ..

24. března 2008 v 19:04 | adellka |  Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus

Vanessa s Aly Michalkou na nákupech ..

24. března 2008 v 19:00 | adellka |  Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens a Aly Michalka společně na nákupech v L.A. ..
Vanessa Hudgens with Aly Michalka
Vanessa Hudgens with Aly Michalka
Vanessa Hudgens
Vanessa Hudgens with Aly Michalka